Kur qan ne enderr per nje te vdekur Ja cili është kuptimi. Nëse ëndërrohet që personi i vdekur. Ti e di se po vuan dhe ti e ndan dhimbjen e tij. . Dhe ndërsa ëndërrimi i një personi vdekur mund jetë diçka e frikshme, kjo nganjëherë mund jetë një shenjë e mirë. . Në qoftë se thjesht shikon varreza, do të kesh sukses. ËNDËRRIMI I TË VDEKURIT TË. . Në qoftë se shihni që hani kadaif dhe ju pëlqejnë. Varr i shenjtë - Në rast se e shikon veten në Jerusalem ose shikon varr të shenjtë, lumturi në të gjithë anët. Nëse dikush sheh ëndërr që i vdekuri i afrohet fytyrë qeshur, e përshëndet dhe përqafohet me të, kjo nënkupton lajm mirë. . . . 04/26/2012 Skender Mustafi. . . Ndonjëherë ëndrrat në të cilat një person në gjumë komunikon me prindërit e tij të vdekur, ndihmon në gjetjen e paqes së brendshme, besimit, dhe madje ndikon edhe tek suksesi në punë dhe mirëqenien e familjes. Shikon ëndrra sikur je nudo? Ja cili është kuptimi. Ja cili është kuptimi - Lupa. . Disa libra mbi këtë çështje, e interpretojnë ëndërrimin e njerëzve të vd. . Nëse është e vështirë, atëherë ju duhet bëni një përpjekje për arritur atë që dëshironi. . Merren me peshkim e saj - tretur kaluar kohë jetën reale, për kryer një punë, . Në rastin ku shihni në ëndërr një person të vdekur që kthehet sërish në jetë, kjo mund të thotë se diçka e humbur do të rrikthehet së shpejti (para, ndonjë send, apo edhe statusi social). . Disa libra mbi këtë çështje, e interpretojnë ëndrrimin e njerëzve të vdekur si shenjë të ngjarjeve të mira në familje, si një. Ja cili është kuptimi - Lupa. Ndonjëherë ëndrrat në të cilat një person në gjumë komunikon me prindërit e tij të vdekur, ndihmon në gjetjen e paqes së brendshme, besimit, dhe madje ndikon edhe tek suksesi në punë dhe mirëqenien e familjes. Nëse ëndërrohet se po bisedon me vdekurin, fjalët e vde- kurit, qofshin ato mira ose këqija, do bëhen realitet. Ëndrrat nuk janë dëshira, por mesazhe që mund interpretohen. . . . . . pershendetj,kam nje enderr qe par po deshiroj nga ju qe tne shpjegoni d. Sigurisht, ëndrra më e keqe është ajo në cilën i ndjeri është duke bërë thirrje ju për të shkuar së bashku. BABAI. . . . Paralajmërohen punë vështirë me pagë ulët, cilën do detyroheni ta pranoni për shkak rrethanave vështira jetës. cfare do te thote kur qan ne enderr, kim ju-ae, cfare duhet te gatuajme per diten e veres, fretka po angielsku, you por tube, ngjyra per fasada te jashtme, mesues per shqiperine 2016-2017, cfare eshte botoksi, comment travailler pour une ambassade, sa kushtojn operacione plastike ne shqiperi, si te shesim rroba online,. . . Nëse ëndërrohet se po bisedon me vdekurin, fjalët e vde- kurit, qofshin ato mira ose këqija, do bëhen realitet. Ka dicka qe nuk shkon e cila. Allahu e di më. . .
Në qoftë se shikon ëndërr babain ose prindërit që kanë vdekur dhe që flasin, do dëgjosh lajme mira. m. Në rastin ku shihni në ëndërr një person të vdekur. Kur shohim dikë shtatzënë, kur shohim seks në ëndërr apo edhe të tjera probleme që na shqetësojnë gjatë ditës e na shfaqen natën, kanë një domethënie së cilës nuk ia dimë gjithmonë kuptimin. . Besohet gjithashtu, se është e pamundur ndikojmë tek ëndrrat ku ne shohim dashurit tanë që kanë vdekur. . Rezulton se kjo ëndërr është shumë e zakonshme sepse kur jemi rinj. Kur një person shumë shpesh sheh të afërmin e tij të vdekur, ai duhet të shkojë në kishë dhe të vendosë një qiri për paqen për t'i dhënë haraç prindrit. Ka më shumë vdekur se gjallë. Dhëmbët që bien os lëvizin. ËNDËRRIMI I TË VDEKURIT TË PIKËLLUARNëse shihet ëndërr njeriu që ka vdekur dhe është i veshur me rroba vjetra, grisura, pluhurosura ose duket i pikëlluar - ai nuk do jetë i qetë botën e ardhshme. Kur sheh prindërit e tu vdekur, përfiton trashëgim, ndërsa kur sheh miqtë e kushërinjtë e vdekur është shenjë dasmash e martesash. Disa libra mbi këtë çështje, e interpretojnë ëndërrimin e njerëzve të vd. com/NeE. . . Ti e di se po vuan dhe ti e ndan dhimbjen e tij. . . . . . Nëse një ëndërrimtar vrapoi pas një numri madh brejtësve, atëherë kjo tregon. . Dëbora simbolizon ndryshimin dhe qëllimet sekrete. Në vend të kësaj, nëse sheh në ëndërr një fëmijë që qan mund të tregonte për një traumë të. . Nëse njeriu sheh ëndërr njeri vdekur, cilit i shkon pas, e shtrëngon, e përqafon ose e mbyt atë - do thotë se ai do ketë pleqëri mirë. Një fëmijë e bukur dhe e shëndetshme në ëndrrën tuaj është shenjë shumë e mirë. . Në rastin ku shihni në ëndërr një person të v. Sigurisht, ëndrra më e keqe është ajo në të cilën i ndjeri është duke bërë thirrje ju për të shkuar së bashku. Nëse një ëndërrimtar vrapoi pas një numri madh brejtësve, atëherë kjo tregon. Vdekja: Po shohësh ëndërr fëmijën tënd vdekur do gëzohesh nga lindjae një fëmije tjetër.

Popular posts